Til toppen

LØFTESYSTEM FOR STORFLISER KOMPLETT MED 4 SUGEKOPPER OG HJUL, MONTOLIT

Art no.: 600337
Nobbnummer: 56863777
EAN: 8023743023602
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Løftesystem for å løfte og håndtere fliser opptil 120x360cm. Settet inneholder 4 stk. dobbeltsikrede sugekopper og 2 sett hjul for enklere håndtering av store fliser.

 

Montolit - Løftesystem
En flerbruksramme for håndtering av siste generasjons plater som nå blir større og tyngre.
Projisert med galvaniserte teleskopiske jernrør (enestående på markedet) SUPERLIFT er i stand til å opprettholde stivhet også under trykk av elastiske og tynnere plater, og unngår farlige bøyebevegelser som kan bryte platen eller skade flisleggeren.( Platene rett før installasjonen kan løftes , vridd, byttet i loddrett, flyttet selv på trange steder.
Superlift den er enkel å demontere for å gjøre den lettere og kompakt under transport, den er helt modulær for å lage flere konfigurasjoner avhengig av platetype og form. I tillegg til standardkonfigurasjonene med 4 sugere, er de tilgjengelige på katalogens ekstra sugere som kan legges til overalt på rammen, for arbeid på tyngre fliser eller skjøre materialer.
Sugene, hoveddelen av dette systemet, har viktige dimensjoner (200 mm/ 7,8”) og de er utstyrt med en dobbel advarselssjekk gjennom et analogt trykkmanometer og en rød linjeindikator direkte på pumpesystemet.
Projisert med en teknisk silisiumbasert gummi som ikke etterlater farge på platen, kan de lett flyttes i alle posisjoner langs rammen, basert på flisleggerens behov.
Låsesystemet som holder sugene til rammen er effektivt og intuitivt, dette gjør prosedyren med å flytte og justere sugene veldig rask, nøyaktig og sikker.
Håndtakene i enden av stengene er laget i ergonomisk og anti-skli gummi, de er også utstyrt med plaststøtter på ryggen for å holde opp hele strukturen og for enkelt å legge platen vertikalt på veggen uten å ripe opp gulvet .
Det teleskopiske håndtakssystemet gjør at flisleggeren kan håndtere plater til en lengde på 380 cm.
Systemstøtten på hjul er en innovasjon på dette feltet, takket være den kan operatøren transportere platene på hjulene uten tretthet, også limingen er forenklet.
SUPERLIFT + HJULSYSTEMSTØTTE gjør dette verktøyet til det ultimate settet for håndtering og løfting av plater.

ARBEIDSBORD TABLE ONE 150X240CM, MONTOLIT

Art no.: 800221
Nobbnummer: 56372733

EKSTRA SUGEKOPP TIL LØFTESYSTEM SL-FLASHLINE, MONTOLIT

Stor sugekopp (Ø 20cm – 8"), utstyrt med en "vakuum" sikkerhetsmåler som umiddelbart vil vise tap av vedheft med flisen. Denne innovasjonen er en utmerket indikasjon på fordelen med sikkerhet fremfor sikkerhet.
Art no.: 600325
Nobbnummer: 49386063

FLISKUTTER FLASH-LINE FL3 INNTIL 340CM MED MANUELL RISSESYSTEM, MONTOLIT

Flash Line FL3 er et komplett manuelt skjæresystem for porselenfliser opptil 340 cm (maksimal skjærelengde) og 1 cm tykkelse .
Art no.: 600057
Nobbnummer: 57376457

TRALLE FOR STORFLISER, MONTOLIT

Art no.: 600341
Nobbnummer: 57267961