Til toppen

FLISKUTTER FLASH-LINE FL3 INNTIL 340CM MED MANUELL RISSESYSTEM, MONTOLIT

Art no.: 600057
Nobbnummer: 57376457
EAN: 8023743027891
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Enkel og svært effektiv fliskutter som kan kutte fliser inntil 340 cm lengde og 15mm tykkelse. Kutteskinnene er 120cm lange og settes sammen i korrekt lengde etter behov.Settet inkluderer 3 skinner av 120cm med låseklips for hurtig sammen- eller frakobling, vogn til å risse flisene med 3 forskjellige kuttehjul for optimal riss på alle typer fliser og overflater. I tillegg leveres settet med knekketang. Vekt på settet er kun 9kg og det hele leveres i en praktisk bæreveske for enkel transport.

Flash Line 3 storformat kutter

Flash Line 3 er en storformat fliseskjærer for porselensplater også kjent som Gauged Porcelain Tile (GPT), designet i samarbeid med "Politecnico di Milano"-universitetet.

Det gir mulighet for manuell skjæring av tynne plater av steintøyporselen.

De 3 snitthjulene (Ø 8/12/20 mm) som er inkludert i maskinens "hode" er i stand til å kutte alle slags steintøy i porselen, keramikk og glass uten å nøle. Brukeren har muligheten til å velge det beste hjulet i forhold til materiale, tetthet og overflate for å garantere nøyaktige kutt med en bedre finish, etter instruksjoner eller i henhold til hans erfaring.

 

Nøkkelegenskaper

  • Patentert sklisikkert system uten sugekopper.
  • Rask elastisk tilkobling.
  • "No Limits" uttrekkbart system med skinner.
  • 3WD-rotasjon – Titanium-hjulvalgssystem. Enkelt og umiddelbart.
  • Internasjonalt patent;
  • 100 % laget i Italia.
  • Maksimal skjærelengde på standardmaskinen er 340 cm (134″), men forlengelser kan brukes.

 

Grunner til at FL3 stor fliseskjærer er en game changer i gulvindustrien

Det reduserer risikoen for uventede sprekker fordi flisleggeren kan velge det hjulet som passer best for den spesifikke tynne porselensflisoverflaten.

FL3 storformat porselensplatekutter er ekstremt lett og rask å montere og demontere

Med FL3-skjæreren for store fliser er det ikke nødvendig å fortsette å låse og låse opp sugekoppene for å justere hjulet til skjærepunktene som er markert i begynnelsen og slutten av flisen.

Kuttehodet er designet for å minimere innsatsen som trengs for å holde håndtaket under snittprosessen. Det reduserer stress på arbeidernes hender.

 

KUTTEHJUL 241 T TITANIUM, MONTOLIT

Art no.: 600121
Nobbnummer: 29015385