Til toppen

VANNSAG 905 EVO2 450W, MONTOLIT

Art no.: 700506
Nobbnummer: 53619716
EAN: 8023743022544
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Liten og hendig vannavkjølt bordsag for mindre fliser. Vannsagen kan skjære inntil 35mm tykkelse og leveres med diamantblad Montolit CE 180x25,4mm. Vekt er 7,1 kilo. Sagen kan skjære både rette kutt og jollykutt.

F2 Small Tile Cutter funksjoner
F2 er et lite flisekutterverktøy som inkluderer alle funksjonene for å tilfredsstille behovene til installatører som leter etter en elektrisk skjæremaskin som er i stand til å kutte ethvert keramisk eller steinmateriale, med middels små dimensjoner.Basen til denne lille flissagen er laget av støtsikker ABS, for større styrke og den hviler på vibrasjonsdempende gummiføtter.
Arbeidsflaten i rustfritt stål kan vippes for å utføre gjæringskutt, og posisjoneringsskalaene glir på den for rette og 45° kutt.
Motoren, som har betydelig effekt (450W og 2800 g/min.), lar den spesifikke 180 mm kontinuerlige krondiamantskiven møte harde materialer uten problemer som porselenssteintøy, eller delikate som glass, opptil 35 mm tykkelse, sikrer nøyaktige kutt og ingen flis.
Vannforbruket er minimalt takket være et spesielt beskyttende bladdeksel som bringer væsken tilbake til den spesielle oppsamlingstanken som er plassert i selve rammen.
Den nøyaktige designen, kombinert med de moderne linjene, gir umiddelbart følelsen av brukervennlighet og motstand.
For den saks skyld er Brevetti Montolit kjent for å ta i bruk og levere toppkvalitetsmaterialer i produksjonen av produktene sine.F2 Portable Tile Saws Diamond Cutting Disc-funksjoner
Porselenssteintøy er stadig mer populært, ikke bare for innendørs og utendørs asfaltering, men også for belegg. Suksessen er knyttet både til materialets tekniske egenskaper og til det brede spekteret av farger, design, formater og tykkelser som tilbys av produsenter som gjør disse nye porselenene egnet for alle miljøer.Blant hovedegenskapene til porselenssteintøy er den svært lave vannabsorpsjonen, evnen til å tåle frost eller skiftende temperaturer uten problemer, motstanden mot slitasje og derfor et meget høyt nivå av "hardhet".F2 er absolutt en liten flisesag, men dens dimensjoner utelukker ikke kvaliteten på skjæreteknologien. Faktisk er den utstyrt med en diamantskjæreskive som utfører produktet fra et teknologisk synspunkt.Skiven egner seg til å kutte keramiske materialer, også de med betydelig hardhetsgrad. Takket være det unike arbeidssystemet for våte skiver, er den i stand til å fullstendig eliminere støvet som produseres under skjæring.For selskapet er alle funksjonene til F2 Small Tile Saw som vi har listet opp så langt, et spørsmål om moralsk og forretningsmessig forpliktelse som setter selskapet over standarder. Brevetti Montolit jobber hele tiden med utviklingen av maskineriet sitt og av den grunn, før de forlater fabrikken, blir hver maskin utsatt for en rekke tester og kontroller for å sikre maksimal ytelse og høye kvalitetsstandarder for produktet.