Til toppen

TOPROFILE JOLLYMASKIN 230V, MONTOLIT

Art no.: 800618
Nobbnummer: 56878946
EAN: 8023743023343
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Toprofile er en slipemaskin som kan lage jollyhjørner og avrundede hjørner på flis. Toprofile leveres med fin slipeskive for 45 grader jollyhjørner. Som tilbehør kan det kjøpes flere forskjellige skiver avhengig av om man ønsker avrundet eller 45 grader hjørne og hvor tykk flisen er. Maskinen har støvavsug for tilkobling til støvsuger. For best resultat anbefales å bruke diamantpadkit for fliser eller slipekloss for en perfekt finsih etter å ha brukt Superprofile.

TOPROFILE er Montolit sin nye flisavfasingsmaskin. Dette profileringssystemet for keramikk- og porselensfliser og -plater, så vel som alt av steintøy, muliggjør enkel bearbeiding av kanter, gjør gjæringskutt, fasing, avfasing, avrundede profiler, halvt bullnose, enkelt og trygt. Dette er det riktige verktøyet for å lage gulvlister.

Gjæring kan enkelt oppnås ved å sette avfasingsmaskinens glideplate (laget av ripebestandig plastmateriale) på flis- eller plateoverflaten, starte motoren og skyve maskinen langs kanten; når diamantskiven er ferdig med å fjerne det nødvendige materialet i henhold til arbeidet du ønsker å utføre, vil operasjonen bli avsluttet med ekstrem nøyaktighet.

Med dette flisfasingssystemet er det ingen grense for flisstørrelse eller tykkelse, faktisk er det selve maskinen som flyter langs kanten av materialet som skal formes, så det spiller ingen rolle om du jobber med en liten flis eller en stor format plate. TOPROFILE gjør "sin plikt" perfekt og med lite rot, takket være det integrerte vakuumet som bæres på veivhuset.

Den lille størrelsen og reduserte vekten til dette flisprofileringssystemet gjør det enkelt å håndtere og bære. Den er designet som en plug & play, klar til bruk, skråmaskin.

En rekke spesielle diamantverktøy, designet for tørr bruk, er tilgjengelig for å oppnå den beste gjæringsprofilen (gjennomsnittlig og fin diamantkorn), samt fasing (5 mm og 3 mm) og eiker (3, 5 og 10 mm), utskiftbare i en få sekunder uten behov for justering.

Oppsummering av egenskaper: Klar til bruk, enkel, rask, presis, lett å håndtere.

Materialer: Porselenssteintøy, keramikk, marmor, granitt.

Det finnes et bredt utvalg av diamantverktøy som kan brukes med TOPROFILE flisekantformingsmaskin.

Følgende er et teknisk ark med informasjon om disse verktøyene og resultatene de lar deg oppnå: