Til toppen

STEINKUTTER BLOCKUT, MONTOLIT

Art no.: 802055
Nobbnummer: 60028039
EAN: 8023743023497
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Manuell steinkutter for beleggningssteing med maks bredde 33cm. Maksimal tykkelse 11cm. Vekt 28 kg.

Blockout er en manuell maskin som, takket være en innovativ og patentert kinematisk mekanisme, er i stand til å utvikle flere tonn kraft nok til å "splitte" selvlåsende forspent betong opp til 11 cm tykkelse.

Karbonstålrammen formet med laserteknologi garanterer styrke og letthet samtidig som den opprettholder den totale vekten til maskinen på bare 28 kg, bladene forblir hjertet i maskinen.

De er produsert med teknisk stål som er utsatt for varmebehandling for å øke hardheten. Blockut er umiddelbart merkbar av konstruksjonsteknologien. Grunnstrukturen er ikke sveiset, men fullstendig boltet for å garantere lik styrke samt større elastisitet.

Operatøren kan justere bladene i henhold til tykkelsen på materialet, denne bevegelsen er mulig takket være en modulær knott.
Den kinematiske mekanismen tillater gjentatt skjæring av belegningsblokkstykker selv om de har små forskjeller i tykkelse.

De kraftige hjulene er designet for å bevege seg selv på ujevne overflater, mens den innovative formen på håndtaket gjør at operatøren kan løfte maskinen med kraner eller taljer i total sikkerhet.

Klippemål: Maks lengde 33 cm, høyde fra 1 – 11 cm.