Til toppen

Om oss

Vi er agent og importør av mur- og fliseverktøy samt våtromsrelaterte produkter og leverer til grossister og forhandlere over hele landet.


Vi er medlem av Byggkeramikkforeningen og våre produtker er registrert i NOBB - Norsk Byggevaredatabase. Flere av våre partnere er ISO-sertifiserte av TÜV eller DNV.

Vi tar miljøet på alvor og er medlem av Renas. Vi bidrar dermed til å finansiere den landsomfattende returordningen for kasserte elektriske og elektroniske produkter. På denne måten jobber vi sammen for å hindre at miljøgifter ikke kommer på avveie.

Etter mange års anerkjennelse i markedet har vi også knyttet oss til de største og mest anerkjente produsentene på markedet for å ivareta deres interesser i Norge. Våre største hovedsamarbeidspartnere er: Brevetti Montolit, Profilpas, Kaufmann Tools, Jackon, Protan, Status og Fütech.

Til våre kunder kan vi derfor tilby de beste produktene fra de beste produsentene av mur- og fliseverktøy. I tillegg har vi full bredde av våtromsrelaterte produkter og profiler med tilbehør. Vi tilbyr fullsortiment til proffmarkedet og et bredt utvalg av semi-pro produkter til alle kundegrupper.

Vi er lokalisert meget sentralt i Oslo, i Strømsveien 325 like ved Ikea på Furuset.

Firmahistorikk

Selskapet ble startet i 1991 med meget beskjende lokaler og vareutvalg på samme adresse som i dag. Den gang hadde vi ca. 100m2 med kontor og lager.

Etter noen år med en beskjeden vekst på ca. kr. 3 mill. i omsetning i 1994 startet oppturen for fullt. Vi var å regne med som en leverandør til markedet og målsetningen ble oppjustert. Vi besluttet å inkludere murerverktøy i sortimentet. Vi fikk en rask vekst som krevde flere ansatte og mer plass. I dag disponerer vi ca. 1800m2 moderne lager og kontorer i samme bygning.

Våre mål er å være best på kvalitet, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.