Til toppen

Prosjektering av systemgulv

Med Megapro kan vi kalkulere ditt prosjekt på systemgulv ned til minste detalj. Dette betyr at du får kalkulert et totalt forbruk av støtteben, hvilke antall og dimensjoner på de ulike ben, tegning med plassering av de ulike benene og eventuelt hvor mange klips og annet tilbehør det er behov for. Vi kan prosjektere gulv for flis, heller, bjelkelag, tre og andre materialer som skal benytte systemgulv.

For at vi skal klare gjøre prosjekteringen så korrekt og nøyatig som mulig er vi avhengige av noen opplysninger fra prosjektet. Vi trenger en målsatt tegning som også forklarer ønsket høyde fra underlag til topp flis. Dersom det er fall eller andre vesentlige høydeforskjeller på underlaget må vi ha flere punkter med ønsket høyde. Desto flere punkter med høyder, desto mer nøyaktig blir utregningene. Husk også å hensynta eventuelle høyder på terskler og eventuelt andre hinder. Dersom det er områder på gulvet som ikke skal ha gulv, tegn dette inn med mål på din tegning.

Ønsker du at vi skal prosjektere din terasse? Trykk på Skriv ut-knappen nedenfor og skriv ut eller fyll inn all nødvendig informasjon. Skjemaet sendes deretter inn sammen med en målsatt tegnig ved å trykke Send dokumentasjon-knappen.

Vi leverer alle våre produkter via en av våre forhandlere. Dersom du er privatperson eller utførende vil vi på bakrunn av din informasjon og adresse anbefale en leverandør til deg.