Til toppen

KABELTROMMEL GARANT F BRETEC M/40MX1,5" BREMAXX, BRENNENSTUHL

Art no.: 400831
Nobbnummer: 48689162
EAN: 4007123053896
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Våre kabeltromler er i svært høy kvalitet med solide tromler og stativ som tåler ekstremt mye. Brennenstuhl har også sitt patenterte Bretec system som er en løsning som gjør at navet ikke går rundt når kabelen ruller inn-/ut.

Våre kabeltromler er i svært høy kvalitet med solide tromler og stativ som tåler ekstremt mye.Brennenstuhl har også sitt patenterte Bretec system som er en løsning som gjør at navet ikke går rundt når kabelen ruller inn-/ut. Dette betyr at maskiner eller annet kan være tilkoblet trommelen mens kabelen rulles inn/ut uten at disse tvinner seg. Alle tromler har i tillegg en styring på håndtaket som sørger for at kabelen rulles rett og presist inn på trommelen.

Våre Bremaxx kabler sørger for at kabelen holder seg myk og føyelig helt ned til -35C. Kabelen er svært solid samt olje- og UV-bestandig og svært slitesterk. Garant Bretec er praktisk og egnet for utendørs bruk, IP 44. Med den unike Bretec® Anti Cable Twist System for komfortabelt arbeid. Trommelhuset laget av spesialplast på en galvanisert ramme. Ergonomisk håndtak og aksel for presis inn-/utrulling. 3 vannbeskyttet jordede stikkontakter med selvlukkende lokk. Termisk cut-out sikring og indikatore for overoppheting eller overbelastning.