Til toppen

FLISLØFTER JUSTERBAR 50-65CM, MONTOLIT

Art no.: 121597
Nobbnummer: 57117113
EAN: 8023743020861
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Håndtak løfter heller for håndtering og legging av store fliser og utendørs heller med stor tykkelse og en ru overflate. Opptil 65x65 CM Maks.

De siste trendene i flismarkedet har ført til etableringen og suksessen av stadig større og tykkere porselensplater. Disse produktene gjør imidlertid, på grunn av deres originale egenskaper, håndtering og montering vanskelig, risikabelt og slitsomt for flislag.

Montolits forsknings- og utviklingsavdeling har lenge rettet oppmerksomheten mot ergonomiske detaljer knyttet til selve leggingen av både betong- og porselensfliser og plater. Den siste innovasjonen Montolit har skapt på dette feltet er dedikert til håndtering og montering av fliser samt spesielt tunge og tykke porselensplater, med dimensjoner opp til 60 cm (24 tommer).

Den nye Montolit 16-S plateløfteren er et flisgripeverktøy som lar flisleggere hente flisen direkte fra esken ved å bruke det enkle, men effektive «bite»-systemet, som garanterer:
– et sterkt og sikkert grep om porselensplaten;
– plassere den på en sikker måte mot gulvet, slik at minimale lekkasjer på 3 mm er mulig;
– betydelig reduksjon i tid med de beste resultatene; og
– minimal innsats for brukeren.

Montolit 16-S er et meget praktisk og raskt flisløftesystem, laget av galvanisert stål for best motstand og holdbarhet. Denne plateløfteren tilpasser seg forskjellige størrelser på porselensplater og fliser, og viser kontinuerlig ergonomiske fordeler som reduserer konsekvenser for brukerens fysiske integritet og lar dem jobbe på den sikreste og mer hensiktsmessige måten.