Til toppen

FLISKUTTER 93P3 93 CM KUTTELENGDE, MONTOLIT

Art no.: 600310
Nobbnummer: 47177718
EAN: 8023743018097
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fliskutter med kuttelengde på 93cm og diagonalt 66x66cm.

Multifunksjon, kraft og presisjon er hovedtrekkene til den manuelle fliseskjæreren Montolit Masterpiuma P3, en innovativ løsning for håndholdt skjæring, 100 % Made in Italy.

Montolit Masterpiuma fliseskjærere er de letteste blant profesjonelle manuelle flisklippere. Dette utvalget av superprofesjonelle verktøy kan skjære alle typer fliser, med en tykkelse på 0-22 mm, raskt og nøyaktig. Takket være den store gradskiven er selv diagonal skjæring trygt og enkelt.

 

Høydepunkter:

  • Masterpiuma-flisekutterserien er konstruert for enkel skjæring av alle typer materialer: keramikk, porselen og glassfliser, inkludert glassmosaikk.
  • Nøyaktig og ekstremt kraftig ergonomisk skyvehåndtak. Anerkjent som den mest effektive spaken på fliseskjærermarkedet.
  • Masterpiuma selvjusterbare patenterte skåresystem forenkler og fremskynder skjære- og kløyveprosessen konsekvent for alle forskjellige tykkelser og materialer, enten porselen, keramikk eller glass.
  • Oppsett, transport og oppbevaring av Masterpiuma-flisekuttere er raskt og enkelt, takket være den patenterte sammenleggbare designen. Denne profesjonelle flisekutteren trenger ikke demonteres.
  • Masterpiuma-flisekutterfunksjoner
  • Masterpiuma Tile Cutter har en formstøpt aluminium og nikkelbelagt stålstruktur, for maksimal styrke og værbestandighet.
  • En avskjæringsanordning laget av spesiell ikke-ripeplast.
  • Et titanhjul er standard (spesielt for porselensfliser).
  • En gradskivefirkant og forlengelse stengte unna uten å stikke utover profilen til kutteren.
  • Fjærende bord for sikker flisdeling og en uttrekkbar støttestang for storformatfliser (kun modeller 63P3, 75P3, 93P3, 125P3 og 155P3).

 

Montolit Masterpiuma Flisekutter størrelser

Masterpiuma fliseskjærer fra Montolit er for tiden tilgjengelig i 7 forskjellige størrelser.

Masterpiuma 44P3, maksimal skjærelengde 44 cm, 17 tommer: perfekt for små jobber, små områder, små fliser og mosaikk.

Masterpiuma 52P3, maksimal skjærelengde 52 cm, 20 tommer: ideell for montering av fliser i bittesmå rom, små fliser og mosaikk.

Masterpiuma 63P3, maksimal kuttelengde 24,5 cm, 24,5 tommer: den var bestselgeren i mange land, da 60 x 60 cm fliser var populære. Fortsatt en av de mest populære kutterne i Masterpiuma-størrelse.

Masterpiuma 75P3, maksimal skjærelengde 75 cm, 29 tommer: Montolit-flisekutter i middels størrelse.

Masterpiuma 93P3, maksimal skjærelengde 93 cm, 36 tommer: den første størrelsen for storformatfliser.

Masterpiuma 125P3, maksimal skjærelengde 125 cm, 49 tommer: perfekt for stort format og kan også kutte diagonalt 36" x 26" fliser (66 x 66 cm fliser).

Masterpiuma 155P3, maksimal klippelengde 155 cm, 61 tommer: den største kutteren i Masterpiuma-familien.

Merk: uavhengig av kutterstørrelsen, er alle Masterpiuma manuelle flisklippere perfekt i stand til å kutte mikromosaikk også.

 

Bruk av Masterpiuma-flisekutter

Ved hjelp av det ergonomiske grepet utføres snittet med et skyveslag, som er svært effektivt på alle materialer. På vinkelmålerplassen er det to måleskalaer.

Den første, på den skrånende delen, refererer til kanten av flisen og gir riktig måling for alle grader av helning. Den andre skalaen, på toppen av firkanten, gir mål fra hjørnet av flisen til skjærelinjen for 45° kutt, og er spesielt nyttig for flisleggere.

Gripholderen til Masterpiuma byr på en rekke spesialfunksjoner.

Det doble systemet av gap, som oppstår både i de vanlige skjæringene (uten at det kreves noen tilbaketrekking av håndtaket etter etsetrinnet) som skjærer i hjørnet av flisen eller mosaikken, plasseres automatisk med en enkel bevegelse.

Den integrerte smøreren for graveringshjulet av wolframkarbid (titanbelagt) som kan aktiveres av operatøren når det er nødvendig ved å legge et lett trykk direkte på dispenseren som følger med fliseskjæreren.

Enheten R.A.S. (Roller Adjuster System), en sylinder laget av anti-friksjon og anti-slitasje materiale som alltid opprettholder kontakt med stangen/krysset og opphever enhver sidebevegelse, den garanterer perfekt glidning av verktøyholderen og derfor superpresise etsninger/graveringer.

 

Vanlig årsak til at flisleggere foretrekker Masterpiuma fliseskjærer fremfor andre tilgjengelige alternativer på markedet.

 

Dette er de mest populære kommentarene om Montolit Masterpiuma-flisekutteren:

"Masterpiuma er en allsidig snapkutter som reduserer tiden som trengs for å fullføre fliskappingsprosessen."

"Jeg trenger ikke kjøpe mange forskjellige snitthjul, da jeg ble tvunget til å gjøre mens jeg brukte et annet merke"

"Med Masterpiuma trenger jeg ikke å bruke en annen fliseskjærer når jeg bytter fra å kutte fliser til å kutte mosaikk eller glassmosaikk."

"Masterpiuma-flisekutterhåndtaket reduserer drastisk innsatsen jeg må legge ned når jeg skal kutte alle typer fliser, spesielt de harde flisene som nå er tilgjengelig på markedet. Noen ganger kan jeg gjøre snittet med tuppen av fingeren min."

KNEKKELABB-BLOCK 449P2 TIL P3 / P5 FLISKUTTERE, MONTOLIT

Art no.: 600019
Nobbnummer: 43732038

KNEKKELABB P3 OG P5 ART. 507, MONTOLIT

Sammenleggbart knekkeben for spak og for å knekke flere fliser på rad, men også for å knekke mosaikk. Egnet for kuttere i Montolit Masterpium P3-P5 serien.
Art no.: 0088
Nobbnummer: 49213806

LINJAL(428P2) LITEN TIL P2/P3 SERIEN MONTOLIT

Art no.: 0079
Nobbnummer: 44914686

SKJÆREHÅNDTAK (506) TIL P3 75,93,125,155, MONTOLIT

Art no.: 0093
Nobbnummer: 48737920