Til toppen

FLISKUTTER 43PB-45CMX31 DIAG M.KOFFERT, MONTOLIT

Art no.: 601004
Nobbnummer: 29015484
EAN: 8023743004137
Antall i pakke: 2
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fliskutteren har en kappelengde på 45cm. Kutter flis på 31x31cm diagonalt. Leveres med linjal og koffert. Kutteren har fjærbelastet chassis.

Den manuelle fllisekutteren Minipiuma er et lite semiprofesjonelt verktøy designet for å kutte små porselensfliser. Ved å bruke den med et spesielt tilbehør kalt art. 58 (selges separat), Minipiuma-flisekutteren gjør det mulig for brukeren å enkelt kutte glassmosaikk, porselengres, keramikk og små glassfliser.

Denne mini-flisekutteren er foreslått for både profesjonelle flisleggere og gjør det selv-elskere. Den er spesielt egnet for montering av porselensfliser og mosaikk i trange rom, hvor små fliser vanligvis er installert, som kjøkken og bad.

Mini Tile Cutter funksjoner
Et vinkelmålerfirkant innlemmet i skyveflisekutteren gjør at flisleggeren kan foreta diagonale kutt eller gjentatte kutt i samme grad uten behov for å bruke ekstra verktøy.

Akkurat som hele serien med disse Montolit-verktøyene, er miniflisekutteren Minipiuma helt laget i Italia med materialer og produksjonsprosesser av høy kvalitet, med full respekt for miljøet.

For å forenkle transport og oppbevaring selges Minipiuma skyveflisekutter med en spesiell hardplastemballasje, som bortsett fra å beskytte fliskutteren mot vann og støt, også gjør det mulig å bære andre småverktøy i den, som diamantbor, diamantblad eller fliser nibblers.

 

KNEKKELABB (448P)BLÅ F/26 OG 43PB MONTOLIT (AR

Art no.: 0021
Nobbnummer: 44917577