Til toppen

FLISKUTTER 26PB 36 CM KUTTELENGDE, MONTOLIT

Art no.: 601002
Nobbnummer: 29015468
EAN: 8023743004120
Antall i pakke: 2
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fliskutteren er den perfekte lille fliseskjæreren for kjøkken, garderober og bad. Den manuelle skyveflisekutteren Minipiuma er et lite semiprofesjonelt verktøy designet for å kutte små porselensfliser. Minipiuma flisekutteren gjør det mulig for brukeren å enkelt kutte glassmosaikk, porselengres, keramikk og små glassfliser. Denne flisekutteren er foreslått for både profesjonelle flisleggere og DIY-elskere. Den er spesielt egnet for montering av porselensfliser og mosaikk i trange rom, hvor små fliser vanligvis er installert, som kjøkken og bad.

Et vinkelmålerfirkant innlemmet i skyveflisekutteren gjør at flisleggeren kan foreta diagonale kutt eller gjentatte kutt i samme grad uten behov for å bruke ekstra verktøy.

Akkurat som hele serien med disse Montolit-verktøyene, er fliskutteren Minipiuma laget i Italia med materialer og produksjonsprosesser av høy kvalitet, med full respekt for miljøet.

For å lette transport og lagring selges Minipiuma skyvefliskutter med en spesiell hardplastemballasje, som bortsett fra å beskytte flisklipperen mot vann og støt, også gjør det mulig å bære andre småverktøy i den, som diamantbor, diamantblad eller fliser nappere.

Tekniske spesifikasjoner:

Maks kuttelengde: 36 cm

Maks kuttelengde diagonalt: 25x25 cm

Vekt: 5,8 kg

KNEKKELABB (448P)BLÅ F/26 OG 43PB MONTOLIT (AR

Art no.: 0021
Nobbnummer: 44917577