Til toppen

Diamantbor for vinkelsliper Mondrillo FS-serie, Montolit

Art no.: VM_4
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Premium diamantbor for våt- og tørrskjæring til bruk på vinkelsliper med M14 tilkobling. Våtskjæring forlenger alltid levetiden på diamantverktøy. Lager hull i de hardeste fliser på kort tid. Bor av svært høy kvalitet og med lang levetid fra Montolit!! Sett boret på skrå til man får sentrert eller bruk borholder og roter under hele operasjonen. Bor med jevnt trykk. Kommer i ulike dimensjoner fra 6-120mm.

Bruk: Tørr og våt bruk
Materiale: For alle typer keramikk, Gres-porselen, terrakottafliser, granitt og marmor.
Bruksområde: For møbler og baderomsinnredning og el- og VVS-installasjoner.
Perfekt til boring: porselenssteintøy, hard keramikk, granitt, marmor
Hastighet: Veldig høy
Finish: Bra
Levetid: Bra
Bruk: Fleksibel vinkelsliper

Linjen med diamantkjernebiter FS Mondrillo er designet av Montolits FoU-avdeling for å møte flisleggernes behov for et veldig raskt verktøy som kan bore, uten vann, alle typer keramikk og porselensfliser. På grunn av sin høye kvalitet ble denne diamantborekoppen raskt populær også i rørleggerverdenen. Selv om utseendet er nesten identisk med andre lignende produkter, er ytelsen mye høyere, takket være bruken av syntetiske diamanter av høy kvalitet og en spesifikk produksjonsprosess som tar hensyn til hver eneste detalj.
Oppmerksomheten på produksjonsprosessen er viktig også for entreprenøren, fordi han får samme kvalitetsprodukt, med maksimal ytelse over tid, selv om det kommer fra forskjellige partier.
Diamantkjernebitene FS Mondrillo fra Montolit er en referanse for noen av de viktigste keramikkprodusentene over hele verden, som foreslår dette spesifikke produktet som genererer lave vibrasjoner, selv for å unngå installasjonsproblemer på stedet.
Bruksmessig brukes disse borekoppene på kverner, med en ideell hastighet fra 8 000 til 11 000 o/min. Det er også viktig å bore med en bølgelignende bevegelse for å redusere overoppheting av boret. I denne forbindelse er det mange illustrative videoer på Montolits Youtube-kanal (Montolit Tiling Tools).
Et ofte stilt spørsmål om denne typen diamantbor for flisleggere eller rørleggere er antall hull som kan lages med dette verktøyet. Det er umulig å gi et generelt svar, siden maksimalt antall hull er nært knyttet til faktorer som: flistykkelse og hardhet, rotasjonshastighet, trykk på flisen, bruk av riktig skjæreteknikk, etc.
Men forutsatt at diamantkjernebitene brukes riktig og for å gi et veiledende tall, kan vi si at en FS Mondrillo borkrone med en diameter på 35 mm, på et flislagt steintøy av porselen med en tykkelse på 7 mm kan lage flere titalls hull, opptil 50 hull og enda mer.

 

 

GUMMIMANSJETT FOR HULLTAGING 3MM-60MM Ø, MONTOLIT

Art no.: 121611
Nobbnummer: 41703158

M-PERFORMER AVKJØLINGSVOKS FOR DIAMANTBOR, MONTOLIT

Art no.: 207641
Nobbnummer: 49030202

SLIPESTEIN FIN KORNET HVIT 210X73X30MM, MONTOLIT

Art no.: 800703
Nobbnummer: 30843379

SLIPESTEIN FIN KORNET HVIT 80X50X20MM, MONTOLIT

Art no.: 800704
Nobbnummer: 45120278