Til toppen

DIAMANTBLAD CPV 180X25,4/30MM, MONTOLIT

Art no.: 801135
Nobbnummer: 57208438
EAN: 8023743006612
Antall i pakke: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Diamantblad for våtskjæring av glass og glassmosaikk.  Hulldiameter 24,4/30mm.

 

Utnyttelse: Våt bruk
Materiale: Glassfliser
Bruksområde: Legging av fliser
Høydebåndsdiamant: standard

Presentasjon:
Hastighet: Lav
Finish: Høy
Levetid: Høy

Bruk: bordsagmaskin, elektrisk vannflisekutter

Fornybare blader med slipestein art395B Glassflisdiamantbladet med kontinuerlig kant CPV er Montolits flaggskipprodukt for våtskjæring av glassfliser, glassmosaikk og store glassplater opptil 3 cm tykke. Takket være en spesiell diamant med et veldig fint korn og den spesielle blandingen som utgjør diamantkanten, utfører CPV utmerkede kutt og etterbehandling, og eliminerer nesten flisdannelse på både overflaten av glassflisen og dens malte side.CPV er definitivt et superprofesjonelt diamantblad av glassfliser. Produsenter av keramikk og glassfliser stoler så mye på det at de foreslår å bruke dette spesielle diamantbladet for å unngå brudd, sprekker eller flisdannelse under den delikate glassflisskjæringsfasen.Når det gjelder skjærehastighet, kan vi inkludere CPV blant de raskeste glassflisskjærende diamantbladene på markedet.
Når du bruker et diamantblad av glassflis, er den daglige operasjonen med å gjenopplive sagen med en slipende stein avgjørende (se Art. 395B av Montolit). Vi anbefaler at du gjenoppliver bladet flere ganger hver dag hvis du bruker det kontinuerlig, for å unngå skade.
CPV er tilgjengelig i forskjellige diametre fra 100 mm opp til 350 mm.
Husk: rikelig bruk av vann er avgjørende når du bruker diamantblader til å kutte glassfliser eller glasspaneler av hvilken som helst tykkelse.